(+389) 02 278 1166
Борис Трајковски бр.130, Скопје
Kontaktoni
Shtepi
Rreth nesh
Sherbimet
Микробиолошки испитувања
Жито, житарици и нивни производи – АЛ
Кондиторски производи – АЛ
Адитиви АЛ
Добиточна храна АЛ
Желатин АЛ
Зачини – МИ – АЛ
Мед и производи од мед – АЛ
Месо и производи од месо – АЛ
Пијалоци – АЛ
Сладолед – AL
.
Вода – МИ – АЛ
Брисеви – АЛ
Зеленчук и овошје – АЛ
Додаток на храна – АЛ
Риба и школки – АЛ
Масло – АЛ
Јајца и производи од јајца – АЛ
Конзервирани производи – АЛ
Млеко и млечни производи – МИ – АЛ
Детски каши – АЛ
Хемиски испитувања
Алкохолни пијалоци – АЛ
Вода – ХИ – AL
Житарки и тестенини АЛ
Зачини – ХИ – АЛ
Масло – ХИ – АЛ
Месо и месни производи – ХИ – АЛ
Млеко и млечни производи – ХИ – АЛ
Овошје, зеленчук и нивни производи – ХИ – АЛ
Храна за животни – АЛ
DOK
Sektoret
Careers AL
Брисеви
МИКРОБИОЛОШКО ИСПИТУВАЊЕ
Хоризонтална метода за броење на микроорганизми – Дел 1: Броење колонии на 30ºС со техника на разлевање
Хоризонтални методи за детекција и броење на Enterobacteriaceae – Дел 2: Метода на броење колонии
Хоризонтална метода за детекција и броење на Listeria monocytogenes и Listeria spp.-Дел 1: Метода на детекција